Foto natječaj za kalendar Općine Višnjan za 2018. godinu

višnjan slika
03.11.2017. 09:45; Učitavanja: 267; Početna / Obavijesti / Natječaji / Foto natječaj za kalendar Općine Višnjan za 2018. godinu

Pozivaju se svi zainteresirani na dostavu fotografija u svrhe izrade kalendara Općine Višnjan za 2018. godinu.

Sudionici: Na natječaju mogu sudjelovati svi građani koji se bave fotografijom, amateri i profesionalci. Svaki autor može sudjelovati sa najviše dvije fotografije.

Tematika: Višnjan (kulturne znamenitosti, pejzaž, posebna obilježja, zanimljivosti, manifestacije, zanati)

Obilježja i  dostava fotografija: Vaše razvijene fotografije veličine 20×30 cm možete dostaviti osobno ili putem pošte na adresu: OPĆINA VIŠNJAN, TRG SLOBODE 1, 52463 VIŠNJAN

Uz fotografije potrebno je dostaviti:

1. Ime, prezime i telefonski kontakt autora fotografije

2. Naziv fotografije

3. Vrijeme nastanka fotografije

Rokovi:

Rok za dostavu fotografija je 24. studenog 2017. godine do 12,00 sati (isključivo fotografije koje do tog roka pristignu u prostorije Općine Višnjan)

Odabir fotografija 24. studenog 2017. godine

Objava rezultata: 27. studenog 2017. godine

Izložba: Sve pristigle fotografije će biti izložene na izložbi koja će se održati tijekom mjeseca prosinca u galeriji Palače Sincich.

Nagrade: Na otvorenju izložbe će odabrani autori  koji će osvojiti prvo, drugo i treće mjesto biti nagrađeni, dok će svim sudionicima biti dodijeljena priznanja za sudjelovanje.

Korištenje fotografija: Sudionici dostavom fotografija prihvaćaju da organizator (Općina Višnjan) iste može koristiti bez naknade za potrebe Općine Višnjan.

Veselimo se Vašem sudjelovanju u osmišljavanju i realizaciji kalendara Općine Višnjan za 2018. godinu koji će se dodijeliti svim mještanima Općine Višnjan i autorima fotografija.

Print Friendly, PDF & Email
Max Friday