NEWS

Engleski drugoligaš Luton Town nudi milijun i pol eura za Simona Slugu iz Poreča

16.07.2019. 08:32; Učitavanja: 315; Početna / Sport / Engleski drugoligaš Luton Town nudi milijun i pol eura za Simona Slugu iz Poreča
simon-sluga

Uprava NK Rijeke posljednjih se dana suočava s ponudom naslovljenom na svojega prvoga vratara, reprezentativca Simona Sluga, piše Novi list. Engleski drugoligaš Luton Town spreman je potrošiti 1,5 milijuna eura na dovođenje vratara Rijeke. Čelnici ovog engleskog drugoligaša, koji se također tradicionalno priprema na Kranjskoj Gori, već duže vremena pokušavaju angažirati Rijekina vratara, no vrlo je upitno hoće li u tome uspjeti. Nudili su Rijeci oko milijun eura, potom milijun i pol, a Slugi su navodno spremni osigurati primanja od tristotinjak tisuća eura godišnje.

Budući da nisu uspjeli ostvariti još niti jednu prodaju ovoga ljeta na Rujevici logično očekuju osjetno više od prodaje svojeg reprezentativca, a upitno je i koliko je Slugi atraktivan odlazak u drugu englesku ligu pod financijskim uvjetima koji nisu bitno bolji nego u Rijeci. Jedno je sigurno, Luton Town sigurno neće ulaziti u dodatne financijske izdatke, jer milijun i pol eura koliko su spremni uložiti u Sluginom dovođenje bila bi rekordna odšteta u povijesti kluba, piše Novi list.

Novi List / iVijesti

Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S