NEWS

Do informacija o parkingu i postupanju s otpadom u novom info-punktu Usluge Poreč

DCIM/100MEDIA/DJI_1871.JPG
01.08.2018. 23:13; Učitavanja: 244; Početna / Gospodarstvo / Do informacija o parkingu i postupanju s otpadom u novom info-punktu Usluge Poreč

TV Istra Info punkt Usluge Poreč, u blizini sjedišta Društva, napokon je otvorio svoja nova vrata korisnicima. Na objektu koji je građen 80-ih godina prošlog stoljeća nikada nije bilo značajnijih intervencija. Radovima na rekonstrukciji stare zgrade, koji su započeli u ožujku ove godine, izmijenjena je kompletna vizura, a objekt je nedavno ponovno stavljen u funkciju.

Spojena su dva prethodno odvojena manja objekta te je napravljen novi raspored prostora. Građevinskom intervencijom stvoreno je 20-ak metara kvadratnih radnog prostora čime je postignuta željena prostranost i funkcionalnost, a pored toga posebno je uređen prostor sa sanitarnim čvorom.Potpuna rekonstrukcija uključila je i zamjenu svih krovnih i podnih obloga, potrebnih instalacija te unutarnje i vanjsko uređenje zgrade.

Za sve informacije oko usluga parkirališta i postupanja s otpadom građani i turisti mogu se obratiti na info punktu od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 14 sati.

Usluga Poreč je u građevinske radove zajedno s uređenjem i opremanjem poslovnog prostora uložila milijun i 650 tisuća kuna vlastitih sredstava

TV Istra

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S