NEWS

DJEČJI VRTIĆ „RADOST“ U POSJETU VALAMAR ISABELLA ISLAND RESORTU

Djeca u posjetu Valamaru_Vizinada_2
15.05.2017. 15:04; Učitavanja: 469; Početna / Gospodarstvo / DJEČJI VRTIĆ „RADOST“ U POSJETU VALAMAR ISABELLA ISLAND RESORTU

Djeca iz dječjeg vrtića i jaslica „Radost“ iz Vižinade – njih ukupno 36 – posjetila su Valamar Isabella Island Resort u sklopu jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, pod nazivom „Mali turizam“.

Posjeti lokalnih dječjih vrtića Valamarovim objektima prvi su se puta održali prošle godine kada je sveukupno više od 440-ero djece obišlo hotele i kampove u Poreču, Dubrovniku, Rapcu te na otoku Krku, a ideja ovog programa je vrtićku djecu upoznati sa zanimanjima u turizmu na način prilagođen njihovoj dobi, uz igre i zabavu.

Avantura je krenula iz Vižinade autobusom do Poreča te brodom do otoka sv. Nikola, na opće oduševljenje mališana koji su se prvi put vozili autobusom i brodom. Na otoku su, u pratnji voditelja odjela i animacijskog tima hotela, zajedno s odgajateljicama obišli hotel te se upoznali s osnovama rada recepcije i restorana. Ozarenih lica u restoranu su uživali u dječjem kutku i posebno za njih spremljenoj užini, kao i u društvu kuhara koji ih je posebno oduševio, a razveselio ih je i posjet Maro clubu te igranje u play zoni i na igralištima Resorta.

  • Valamar Isabella Island Resort ugostio djecu iz vrtića „Radost“ u sklopu programa društveno odgovornog poslovanja „Mali turizam“
  • „Mali turizam“ jedan je od devet programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere

Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Wine nights 2018 mid