Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ iz Rapca posjetio hotel Valamar Sanfior

Valamar Sanfior Hotel Casa - djecji vrtic u posjetu_1
03.11.2017. 12:14; Učitavanja: 108; Početna / Lifestyle / Zabava / Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ iz Rapca posjetio hotel Valamar Sanfior

Šesnaestero mališana iz rabačke podružnice dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ u pratnji odgajateljica posjetilo je hotel Valamar Sanfior u sklopu programa „Mali turizam“, jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere u okviru kojeg se njeguje suradnja s lokalnim dječjim vrtićima.

Mališanima je dobrodošlicu poželjela Valamarova maskota Maro, koji ih je dočekao u vrhunski opremljenoj dječjoj igraonici – Maro Clubu unutar hotela. Animacijski tim organizirao je mini obilazak hotela počevši od recepcije, bara, restorana do bazena, a mališani nisu skrivali oduševljenje i znatiželju te su postavljali svima mnogobrojna pitanja. Uz prigodne poklončiće za svu djecu, posjet je završio u najboljoj atmosferi.

„Mali turizam“ jedan je od devet programa društveno odgovornog poslovanja Valamara, a cilj mu je upoznati najmlađe generacije sa zanimanjima u turizmu na način prilagođen njihovoj dobi. Posjeti lokalnih dječjih vrtića Valamarovim objektima započeli su 2016. godine, a o uspješnosti ovog programa govori i činjenica da je lani više od 440 djece obišlo hotele i kampove u Poreču, Rapcu, na otoku Krku i u Dubrovniku.

 

  Odnosi s javnošću

Print Friendly, PDF & Email
Oktober fest S