NEWS

DanceStar Gala Night rasplesao Poreč

DanceStarGalaNight_fotoMartinaCvek_Austrija
DanceStar GalaNight foto Martina Cvek, Austrija
26.05.2018. 18:06; Učitavanja: 468; Početna / Lifestyle / Zabava / DanceStar Gala Night rasplesao Poreč

U petak, 25. svibnja, Dvorana Žatika u Poreču bila je ispunjena plesom, dobrom energijom i najboljim plesnim koreografijama, koje je za ovu posebnu večer izabrao ocjenjivački sud DanceStar World Finals 2018.

          Praćeni bučnom podrškom publike, plesači su pokazali svu raskoš talenata, raznolikosti i promišljanja plesa u svim plesačkim disciplinama, kategorijama i dobnim skupinama, a ocjenjivačkom sudu zakomplicirali su ionako teške odluke. Publika je uživala u 21 koreografiji plesača iz sedam zemalja: Filipina, Južnoafričke Republike, Njemačke, Austrije, Slovačke, Bugarske i Slovenije, a svaki je nastup popraćen gromoglasnim navijanjem. Prema odluci žirija, treće mjesto i nagradu od 1.000€ osvojila je plesna skupina Eunice Marais School of Dance iz Južnoafričke Republike s koreografijom “Glory” u disciplini Production Number. Drugo mjesto i nagradu od 3.000€ odnijela je plesna skupina Rock*Well s Filipina s koreografijom “HypeSquad or HypeBeast” u kategoriji Urban Dance Styles, a pobjednica DanceStar Gala Night i osvajačica 6.000€ je Tatijana Ignjatov iz plesne skupine Unity SA iz Južnoafrričke Republike s koreografijom “Nocturrn” u kategoriji Contemporary Modern.

          Prestižni ocjenjivački sud čini su Marty Kudelka iz SAD-a, bliski suradnik Justina Timberlakea, Dylan Mayoral iz Velike Britanije, Phillida Le-Roux-Liebenberg iz Južnoafričke Republike i dobro poznata i priznata hrvatska balerina Almira Osmanović. 

             Ova spektakularna večer završila je snimanjem DanceStar Video Projekta kojeg režira koreograf Marty Kudelka, a Video Projekt će promovirati DanceStar u cijelom svijetu. Gala Night nije posljednji event ovog petodnevnog plesnog spektakla, koji je započeo 23. svibnja, jer će plesne skupine i pojedinci sudjelovati u radionicama i plesnim druženjima sve do nedjelje u 18 sati kada će se spustiti zastor na plesni tjedan za pamćenje.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S