NEWS

Dan žena u porečkom kazalištu: priča o jednoj djevojci koja će vas nadahnuti, Cool Quartet i predstava Majstor Jura u petak u Poreču

Predstava Majstor Jura, priča o jednoj djevojci u porečkom kazalištu
07.03.2019. 15:04; Učitavanja: 67; Početna / Lifestyle / Zabava / Dan žena u porečkom kazalištu: priča o jednoj djevojci koja će vas nadahnuti, Cool Quartet i predstava Majstor Jura u petak u Poreču
  1. Zlatni zub, festival komedije i smijeha poziva vas da uz predstavu Mastor Jura, priča o jednoj djevojci i koncert Cool Quarteta na čelu s pjevačicom Ivom Gortan proslavite Dan žena u porečkom kazalištu 8. ožujka s početkom u 20 sati.

Iskrena predstava s kojom će se mnogi poistovjetiti u izvedbi Marijane Matoković i režiji Jelene Hadži-Manev te produkciji Kazališta Tragači i Centra mladih Ribnjak govori o djevojci koja je neobičnim spletom okolnosti za život počela zarađivati renovirajući stanove. Dok gleta zidove na pozornici pratimo njezinu preobrazbu iz djevojke koja je studij napustila zbog ljubavi u snažnu ženu koja je ispočetka izmislila samu sebe. Emocionalna previranja te pronalazak snage za novo i nepoznato ispunit će publiku pozitivnom energijom, a možda donijeti i motivaciju za pokoju dobru životnu promjenu.

Proslava Dana žena nastavlja se koncertom Cool Quarteta u foajeu kazališta, na koji je ulaz besplatan. Sastav je to koji uz pjevačicu Ivu Gortan, nekadašnju polufinalisticu glazbenog showa The Voice, čine i bubnjar Dušan Kranjc, stalni član planetarno popularnih 2 Cellosa te Matija Poropat na klaviru i Nenad Mirt na kontrabasu.

U utorak je na Zlatnom zubu nastupio Tarik Filipović, kao peti po redu u natjecateljskom programu, te ispunjeno kazalište do suza nasmijao svojim autorskim projektom Ćiro. Službeni program 12. Zlatnog zuba traje do subote, kada će nakon predstave Brodolomke biti dodijeljene nagrade Zlatni i Srebrni zub, a u foajeu će nastupiti Barbara Munjas, dok festival u nedjelju završava dječjom predstavom Priče iz čarobne kutije Teatra Naranča.

Ulaznice za predstavu Majstor Jura povodom Dana žena mogu se rezervirati putem online rezervacijskog sustava porečkog Učilišta (rezervacije-poup.hr) ili kupiti na blagajni u popodnevnim satima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S