NEWS

Članovi Lions Cluba Poreč posjetili azil za pse u Pazinu i predali donaciju

20170512_172426_resized
14.05.2017. 00:28; Učitavanja: 217; Početna / Lifestyle / Ostalo / Članovi Lions Cluba Poreč posjetili azil za pse u Pazinu i predali donaciju

Jučer su članovi LC Poreč Ivona Janković-Miloš voditelj akcije, Anamarija Muzica, njezin suprug Enzo Saitz i Zlatko Janković-Miloš posjetili azil za pse i mačke u Pazinu i predali donaciju  vrijednu par tisuća kuna u hrani te puno starih jastuka, dekica, tepiha i novina neophodnih naročito kod malih štenaca i bolesnih životinja.

U azilu za pse i mačke u Pazinu koji vodi udruga HAPPYEND trenutno boravi 70 pasa i 50 mačaka, o njemu brine dvoje ljudi  svakodnevno i 15 -tak volontera vikendom kada svi idu u šetnju sa psima koji tako socijaliziraju i  pripremaju za udomljavanje što se događa otprilike 150 godišnje, tako da članovi ove udruge rade jedan hvale vrijedan posao od zbrinjavanja pasa i mačaka do pronalaženja njihovog novog doma i prijatelja.

Članovi Lions klub Poreč su još jednom pokazali kako se provodi misija lionisma koja nas potiče da se brinemo za sve potrebita bića. To smo ovih dana i dokazali jer se veliki broj naših članova odazvao na poziv da se priključe akciji.

Potrebe azIla su velike i pozivamo i druge udruge, poduzeća i pojedince da se priključe pozivu vrijednih članova udruge HAPPYEND  da pomognu svojim donacijama da azil ima sve potrebno za njegovo funkcioniranje.

ZJM

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MTB ture