NEWS

Antonela Glavić iz Umjetničke škole Poreč ponovno osvojila što se osvojiti dalo na 13. međunarodnom susretu harmonika „Pannoni Accordion“ u Murskoj Soboti u Sloveniji

antonela-glavic
18.05.2018. 12:51; Učitavanja: 177; Početna / Kultura / Antonela Glavić iz Umjetničke škole Poreč ponovno osvojila što se osvojiti dalo na 13. međunarodnom susretu harmonika „Pannoni Accordion“ u Murskoj Soboti u Sloveniji

Antonela Glavić, učenica 6. razreda harmonike Umjetničke škole Poreč koju uči i prati njena profesorica savjetnica Ana Šterpin Zagoranski, svojim je sjajnim nastupom pobijedila u C kategoriji i osvojila najviše bodova u solo disciplini.

                Antonela je 9. i 10. svibnja 2018. boravila u Murskoj Soboti u Sloveniji gdje se natjecala na 13. međunarodnom susretu harmonikaša „Pannoni Accordion“. Antonela se izvrsno predstavila pripremljenim natjecateljskim programom te u svojoj kategoriji pobijedila, osvojivši 97 od 100 mogućih bodova, te time odnijela pobjedu. Istovremeno je i najbolja solistica s najviše osvojenih bodova u disciplini solo harmonike klasične glazbe  u svim starosnim kategorijama.

                Antonela je učenica koja je od svojih prvih nastupa pokazala visok nivo sviranja, odgovornost i talent. Ono što zadivljuje kod Antonele je činjenica da je konstantno uspješna i kroz cijelo svoje osnovnoškolsko glazbeno obrazovanje drži vrlo visoki nivo. Na natjecanju u Murskoj Soboti potvrdila je još jednom svoju dosljednost nakon  nedavne pobjede na 43. međunarodnom susretu harmonikaša u Puli te pobjede na 9. hrvatskom natjecanju za harmoniku u Daruvaru.

                Ništa nije slučajno. Kao što je Antonela svojom ustrajnošću potvrdila visoku kvalitetu, tako i njenoj mentorici profesorici savjetnici Ani Šterpin Zagoranski to potvrđuju kolege iz struke i organizatori mnogobrojnih međunarodnih natjecanja koji je redovito pozivaju da bude dio stručne prosudbene komisije. Zato je nama  čast da je u sastavu ovogodišnjeg stručnog ocjenjivačkog suda bila i predstavnica porečke glazbene škole profesorica savjetnica Ana Šterpin Zagoranski.

               Zadivljujući rezultati Antonele i Ane zaslužuju sve pohvale i čestitke!

               Od srca čestitam Antoneli, njenoj mentorici profesorici savjetnici Ani Šterpin Zagoranski, roditeljima i veliko hvala ravnateljici i učiteljima Osnovne škole Joakima Rakovca Sv. Lovreč Pazenatički koji daju veliku potporu i imaju puno razumijevanja za Antonelu.

Uz najljepše želje za daljnjim napretkom ponosna i sretna ravnateljica,

 

Sanjica Sara Radetić, mag.mus.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S