NEWS

Valamar Riviera i Fakultet ekonomije i turizma iz Pule sklopili sporazum o suradnji

Valamar Riviera i Fakultet ekonomije i turizma iz Pule sklopili sporazum o suradnji
04.07.2018. 11:03; Učitavanja: 205; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera i Fakultet ekonomije i turizma iz Pule sklopili sporazum o suradnji

Vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj Valamar Riviera sklopila je s pulskim Fakultetom ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ sporazum o suradnji. Sporazumom su dvije institucije stvorile osnovu za konkretizaciju aktivnosti vezanih za stručnu praksu studenata, unapređenje studijskih programa iz područja ekonomije i turizma, održavanje predavanja stručnjaka iz gospodarstva, realizaciju tematskih istraživanja, izrade znanstvenih i stručnih projekata te provođenja ostalih aktivnosti od zajedničkog interesa. Navedenim sporazumom napravljen je kvalitativni iskorak akademske zajednice ka povezivanju s gospodarstvom, dok je Valamaru omogućeno aktivnije uključivanje u edukaciju budućih generacija vodećih stručnjaka na području turizma.

Valamar Riviera već je niz godina partner obrazovnim institucijama s kojima radimo na promociji zanimanja u danas vrlo atraktivnoj i perspektivnoj turističkoj industriji. Kroz naše stipendije, učeničke prakse i programe edukacija i mentoriranja želimo mladima pružiti podršku za kvalitetno osposobljavanje za zanimanja u turizmu i profesionalno napredovanje u ovom inovativnom i sigurnom sektoru. Svjesni smo da je ulaganje u ljude nužno za održiv rast i razvoj, posebno u turizmu te su nam naši zaposlenici na prvom mjestu jer upravo oni imaju ključnu ulogu u postizanju izvrsnosti usluge i dugoročnog uspjeha u turizmu.“, istaknula je potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Ivana Budin Arhanić.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S