NEWS
Valfresco Uskrs S

U Byblosu sinoć nastupio svjetski poznati DJ i producent David Morales

byblos-morales
foto: Žiga Intihar
02.08.2014. 22:00; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U Byblosu sinoć nastupio svjetski poznati DJ i producent David Morales

Porečka diskoteka Byblos, smještena u predivnom resortu Zelene Lagune, sinoćnjim je posebnim događajem s američkim DJ-em / producentom Davidom Moralesom upriličila još jednu večer za pamćenje.
U intervju koji je prethodio ovom nezaboravnom party-u trenutke prije nastupa, Morales se prisjetio večeri otvorenja 2007. godine kada je također uspio skoro rasprodati sve karte kao i sinoć.
Rekavši da se od mnogih ljetnih nastupa diljem Jadrana ipak u diskoteci Byblos jednostavno osjeća kao doma.
Citiramo Moralesa: «Ovdje kada stanem za DJ pult i pogledam sve ove ljude ispred sebe, emocije me ponesu i znam da im moram vratiti ovu ljubav natrag na plesni podij!».
Prisjećujući se nedavno preminulog kuma house glazbe Frankie Knuckles-a i svojih proteklih nastupa u diskoteci Byblos, David Morales podario je posjetiteljima diskoteke nezaboravan set u trajanju više od tri sata kojim ih je odveo na glazbeno putovanje kroz povijest himni house glazbe.

Uvodnim setom koji se svaku večer za vrijeme super star gostovanja petkom u mjesecu kolovozu prenose uživo u radijski prostor Radio Istre, Luca Montecchi zagrijao je publiku sa laganim ritmovima house glazbe i pripremio publiku na poslasticu večeri. Svojevrsnom retrospektivom remixeva, što svojih što od kolega producenta, vlastitith autroskih pjesama, produkcijom matične kuće Def Mix,hitovima poput «How would you feel», «Needin’ U», Frankie-evih «Tears», «The Whistle song» i «Keep on Moving» David Morales rasplesao je posjetitelje diskoteke Byblos do ranih jutarnjih sati kada je prepustio kontrolu za DJ pultom iskusnom slovenskom DJ-u i producentu Angel Anx-u.
Organiziravši ovakav nezaboravan događaj već prvog dana mjeseca kolovoza, ostavlja nas sa razmišljanjem i očekivanjem da će sljedeći događaji koje nam sprema umjetnička direkcija diskoteke Byblos biti na samo još većoj razini.

Diskoteka Byblos kroz mjesec kolovoz radi i dalje svakim danom od ponedjeljka do subote s bogatim i raznovrsnim programom i organizira slijedeće velike događaje svojim posjetiteljima koji nam predstoje sljedećim redoslijedom:

– 8. kolovoza – koncert uživo Gorana Bregovića,
– 15. kolovoza – nastup talijanskog DJ / poducenta Benny Benassi-a
– 22. – 23. kolovoza – dvodnevnim zatvaranjem ljetne sezone 2014. – više detalja uskoro

D.Hren

Više link: http://byblos.hr
Print Friendly, PDF & Email