NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Odbojkašice i rukometašice SŠ Mate Balote iz Poreča izvrsne na Županijskom prvenstvu

ekipa11
21.02.2019. 21:32; ; Početna / Sport i rekreacija / Odbojkašice i rukometašice SŠ Mate Balote iz Poreča izvrsne na Županijskom prvenstvu

Učenici i učenice porečke srednje škole “Mate Balote ” ovih dana sudjeluju na brojnim Županijskim natjecanjima gdje postižu odlične rezultate. Već je opće poznato da su upravo sportaši i sportašice najbolji ambasadori,  a tako je i sa srednjom školom “Mate Balote” koja je rasadnik talentirane djece.

Prošli petak ženska odbojkaška ekipa sudjelovala je u Bujama na Županijskom prvenstvu školskih sportskih društava srednjih škola, te sa lakoćom u tri odigrana meča (Gimnazijalac – Pula,  Zmaj – Buje  i Duga – Labin) ostvarila tri pobjede  (sve po 2:0 u setovima) i plasirala se u finale, gdje je opet ostvarila laganu pobjedu protiv ekipe “Ad Astra”, talijanska srednja škola iz Rovinja.

Ekipa pod vodstvom profesora Miroslava Vranića igrala je u sastavu:
Larisa Pauletić,  Sara Vranjanin, Mendi Ipsa,  Ivana Stipanović,  Anja Basara,  Iva Nikčević,  Malu Celić,  Eni Celić,  Daria Čatlak,  Lara Kraljević, Petra Zovko,  Mateja  Vekić .

U četvrtak su u Labinu rukometašice imale svoje Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola.

Učenice srednje škole “Mate Balote ” ostvarile su vrlo dobar uspjeh. 
Nakon ostvarenog drugog mjesta u grupi  (jedan poraz i jedna pobjeda), ostala im je borba za 3. mjesto. U toj borbi, pobjedile su Gimnaziju iz Pule i tako se okitile brončanom medaljom.

Igrale su pod vodstvom profesora Miroslava Vranića u slijedećem sastavu:
Lucija Blašković,  Laura Mandić,  Monika Pratljačić, Eva Labinac, Dora Brkljača, Klaudija Gjini, Jana Cvek, Ema Gričenko, Daria Čatlak, Kim Vidović Sara Hum.

V.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email