NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Porečke ritmičarke povodom Dana žena prezentirale svoj rad

09.03.2018. 13:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke ritmičarke povodom Dana žena prezentirale svoj rad
IMG_0350

Povodom međunarodnog Dana žena jučer u Žatici je Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč organizirao prvi Baby cup da bi prezentirao svoj rad sa najmlađima pod stručnim vodstvom trenerica, magistre kineziologije Ane Žiković i Giulie Moreale.

Sudjelovalo je oko 70 djevojčica iz Poreča i okolnih mjesta u dobi od 4 do 7 godina koje su pokazale svoje vještine na dva poligona natječući se u osnovnim ritmičkim elementima, dok su trenerice Jana Oplanić i Natalija Tvrtković bile sutkinje.

U svakoj kategoriji je proglašena najbolja, a to su bile Elora Krevatin, Ema Tomović i Nina Dujmović  koje su dobile zlatne medalje, a sve ostale djevojčice su zasluženo dobile srebrene medalje.

Djevojčice od 7 do 12 godina natjecale su se u vježbi sa obručem pa su tako najbolje u svojim kategorijama bile Mia Tobaković, Kiara Beaković, Martina Fabris i Aurora Zancola koje su osvojile zlatne medalje, a također sve ostale djevojčice su za svoje vještine  osvojile srebrne medalje.

Klub je svim učesnicama podijelio i crvene ruže te ih zamolio da ih uruče svojim mamama u znak zahvale, a napravljene su i zajedničke fotografije  povodom obilježavanja 8. marta.

 

Ankica Jengić

KRSG POREČ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email