NEWS

U Poreču održan 19. po redu Eurocup Istra – međunarodni karate turnir

1 (11)
13.11.2017. 23:18; Učitavanja: 171; Početna / Sport / U Poreču održan 19. po redu Eurocup Istra – međunarodni karate turnir

Proteklog je vikenda Karate klub FINIDA još jednom bio odličan organizator i domaćin već tradicionalnoj, međunarodnoj karate manifestaciji. Naime, u subotu, 11.11.2017. u sportskoj dvorani “Žatika” u Poreču, Karate klub FINIDA organizirao je 19. po redu međunarodni karate turnir u borbama i izvođenju kata EUROCUP ISTRIA.

            Turnir je u ovih dugih devetnaest godina izrastao u jednu prepoznatljivu karate manifestaciju na međunarodnoj sceni, budući da već godinama redovito okuplja i u Poreč dovodi natjecatelje iz nekoliko europskih država te brojne reprezentativce. Tako je bilo i ove godine. Na turniru je nastupilo 535 natjecatelja, od uzrasta cicibana pa do veterana, i to iz 60 klubova i 6 država: Austrija, BiH, Hrvatska, Italija, Mađarska i Slovenija.

            Svečano otvorenje turnira svojim su dolaskom uveličali predsjednik Sportske zajednice grada Poreča, gosp. Alfredo Mendiković te gradonačelnik grada Poreča, gosp. Loris Peršurić koji je ovogodišnji turnir i otvorio.

Po završetku natjecanja, izvršeno je bodovanje klubova po uspješnosti te su tri najuspješnija kluba ovogodišnjeg Eurocupa Istria:

1) Karate klub REGENERACIJA Velika Kladuša (BiH)

2) Karate klub GLC FIJLKAM (Italija)

3) Karate klub KASTAV (Hrvatska)

Domaćin, Karate klub FINIDA plasirao se na visoko 4. mjesto u ukupnom poretku klubova, odnosno na 2. mjesto u poretku klubova u katama.            

KK Finida

Autor fotografija: Ivana Puškarić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S