NEWS
Valfresco Uskrs S

Najava događnja iz POUPa za ovaj tjedan

poup-logo-v
31.07.2017. 13:13; ; Početna / Obavijesti / Najava događnja iz POUPa za ovaj tjedan

KINO

3.8.2017. u 19h  ///   Emoji film – SINKRONIZIRANO
4.8.2017. u 19h 

IZVORNO IME: The Emoji Movie

REDATELJ: Tony Leondis 
ŽANR: animacija, komedija, avantura

ULOGE: T.J. Miller, Sofia Vergara, Ilana Glazer, James Corden

TRAJANJE FILMA: 86 minuta 
SADRŽAJ FILMA: EMOJI FILM otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela. U ovom svijetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nakani da postane “običan” poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznatog razbijača šifri Jailbreaka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati “popraviti” Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovoj trojici nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od… Brisanja.

3.8.2017. u 21h  ///    Zakon jačeg – kat 15

4.8.2017. u 21h 

IZVORNO IME: Shot Caller
REDATELJ: Ric Roman Waugh 
ŽANR: kriminalistički, drama, triler

ULOGE: Lake Bell, Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal

TRAJANJE FILMA: 121 minuta 

SADRŽAJ FILMA: Jacob Harlon je uspješan financijer koji živi savršenim životom s obitelji i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubojstvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke i prisiljen je činiti nezamislive stvari kako bi preživio, pa tako postaje član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande ga prisili da izvede opasan posao na ulicama Južne Kalifornije.

GLAZBENO SCENSKA DJELATNOST

  1. Koncerti u Eufrazijani

U utorak, 1. kolovoza 2017. godine, s početkom u 21.00 sat, u sklopu «56. Koncertne sezone u Eufrazijevoj bazilici», održat će koncert klasične glazbe uz nastup gitarista Danijela Kralja.

U petak, 4. kolovoza 2017. godine, s početkom u 21.00 sat, u sklopu «56. Koncertne sezone u Eufrazijevoj bazilici», održat će koncert klasične glazbe „Notte Lirica“ nastupaju Katja Markotić, mezzosoprano i Saša Dejanović, gitara.

Cijena ulaznice za koncerte klasične glazbe: 50,00 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Eufrazijevu baziliku, na dan koncerta, sat vremena prije početka.

LIKOVNA DJELATNOST

U četvrtak, 3. kolovoza 2017. održat će se otvaranja dviju izložbi:

Galerija Zuccato

Četvrtak, 3. kolovoza 2017. u 20 sati u galeriji Zuccato otvaranje izložbe ŽIVKA GROZDANIĆA GERE  

Organizatori: Institut za istraživanje avangarde, Kolekcija Marinko Sudac i Pučko otvoreno učilište Poreč.

Izložba ŽIVKA GROZDANIĆA GERE ostaje otvorena do 26. kolovoza 2017., a radno vrijeme Galerije Zuccato je 10:00 – 12:00 i 19:00 – 22:00 sata, svakim radnim danom osim nedjelje i praznika.

Istarska sabornica

Četvrtak, 3. kolovoza 2017. u 21 sat otvorit će se 57. Annale pod nazivom Avanti! Izbornik je Tihomir Milovac a izlažu Jasmina Cibic, Maja Marković, Marko Lulić, Radenko Milak, Dejan Kršić, Roman Uranjek, Igor Vuk Torbica.

Izložba traje do 2. rujna.

Izložba je otvorena svakim radnim danom  u vremenu 10:00 – 12:00 i 19:00 – 22:00 sata,nedjeljom i praznikom zatvoreno.

Print Friendly, PDF & Email