NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U petak, 26. svibnja DND Poreč se predstavlja sugrađanima povodom Dana otvorenih udruga

25.05.2017. 09:49; ; Početna / Obavijesti / U petak, 26. svibnja DND Poreč se predstavlja sugrađanima povodom Dana otvorenih udruga
334dnd-logo.jpg

U petak 26. 5. NA TRGU SLOBODE od 10 sati do podne Društvo Naša djeca Poreč predstavit će se sugrađanima u sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga, koju u čitavoj Hrvatskoj organizira Ured za udruge Vlade RH radi informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Cilj akcije je upoznati sugrađane s društveno korisnim projektima i programima, odnosno predstaviti im mogućnosti volontiranja u tim programima i projektima.

DND će kroz dvosatno druženje s građanima na zanimljiv način animirati sugrađane na interakciju, približiti im programe u koje su uključena djeca, ukazati na važnost društvene skrbi o djeci kroz programe namijenjene njihovom slobodnom vremenu i edukaciji o dječjim pravima, kroz koje djeca stječu različita socijalna i kreativna znanja i vještine. Uključivanjem u manifestaciju DND želi skrenuti pažnju građana na civilno društvo i udruge koje ga predstavljaju.

Dani udruga traju od 25. do 27. svibnja, a kako se provode u drugim dijelovima Hrvatske možete provjeriti na Facebook stranici DaniUdruga ili na www.udrugeInfo.hr

Kao obično kada je DND u javnom prostoru i ovoga puta možete očekivati puno vedrih trenutaka kroz koje uvijek dolazi i neka mrvica znanja.

Print Friendly, PDF & Email